Reggy

topstylist - Haarlem

Reggy

“-you have to think out of the box, but people still need to be able to understand what you’re doing 

 
Reggy komt uit Tilburg en werkt ruim 16jaar in de haarbussines, het kappervak is hem met de paplepel ingegoten zijn vader is een echte vakman uit het zuiden.  In 2009 is Reggy bij Pierot komen werken en heeft zich nog verder ontwikkeld, trainingen volgen, trainingen geven.  

Als de vakidioot die hij is, is hij altijd op zoek naar vernieuwing en verbetering. Het is hem niet snel goed genoeg. Dit resulteert zich dan ook zeer zeker in jouw coupe of kleur, Reggy stopt niet tot hij tevreden is, gaat voor perfectie. Dat kunnen we ook terugzien in zijn vele nominaties voor prijzen in binnen- en buitenland. 

Een peopleperson, dat is wat je zou moeten zijn als je in dit vak zit. En dat is hij zeker, oprechte interesse in de persoon die in zijn stoel zit. Een luisterend oor voor ieder die wil. Daarnaast zal hij altijd de uitdaging aan gaan om het beste uit jouw haar te halen. Wil jij sexy haar met een edge? Draagbaar met een rauw randje? Puur “haar”? Dan ben je bij Reggy aan het juiste adres… 

Skills 
Women, men, cuts, color, high-lights, low-lights, baby lights, balayage, unicorn hair, blowdries, partylooks, bridal hair. 

Werktijden

Di – 10:00 tot 19:00
Wo – 10:30 tot 17:30
Do – 09:00 tot 21:00
Vr – 09:00 tot 17:30
Za – 09:00 tot 17:00
Zo – 

Rating Reggy

0.0 rating
0 out of 5 stars (based on 0 reviews)

Reggy’s Werk

Reviews

There are no reviews yet. Be the first one to write one.