Bridal

Wij geloven dat jij je gelukkiger voelt als je er mooi uitziet.

SCROLL

Jouw Moment

Je bruiloft is het ultieme moment om te schitteren. Er zijn maanden voorbereidingen aan voorafgegaan en dan laat je natuurlijk niets aan het toeval over. Daarom is het fijn dat je je op de mooiste dag van je leven geen zorgen hoeft te maken over je haar en make-up.

Bruidskapsels zijn te creëren.
maar de ‘glow’ die een bruid zo onmiskenbaar mooi maakt, komt van binnenuit. – Maurice Pierôt

Onze
behandelingen

Je vertrouwt ons iets heel belangrijks toe en dat vinden we oprecht een eer! Daarom nemen we uitgebreid de tijd voor je. Om ervoor te zorgen dat jij als bruid dicht bij jezelf kunt blijven, creëren wij de allermooiste versie van jou.  Begin je dag ontspannen met de bruidsstylisten van Pierôt!

Weddingday

Op de huwelijksdag zorgen we ervoor dat je er binnen anderhalf uur helemaal klaar bent om stralend het ja-woord te geven. Dat doen we bij voorkeur in alle rust in een van onze salons.

Wil jij liever je haar en make-up op locatie laten verzorgen, dan kan dat natuurlijk ook. Of het nu thuis is, bij je ouders of op de plek waar je het ja-woord gaat geven. Aan deze service zijn extra kosten verbonden, deze vind je onderaan  terug in de ‘Bridal Calculator’.

Try out

De TryOut plannen we ongeveer vier weken voor je huwelijksdag. Dat is een mooi moment omdat je huid- en haarkleur dan waarschijnlijk gelijk zullen zijn aan de situatie op je

Tijdens de TryOut bespreken we je wensen, de kleur en stijl van jouw kleding en de sieraden die je gaat dragen. Met deze informatie creëren we tijdens een sessie van ruim twee uur jouw perfecte bruidskapsel en bijpassende make-up.

Nails, Brows
& Lashes

Op je trouwdag staan je handen de hele dag in de spotlights, je  wil iedereen natuurlijk je prachtige ring laten zien!

Verwen jezelf daarom met een ‘Bridal Manicure’ en de oh’s en ah’s zijn niet van de lucht. Maak het plaatje compleet met perfect gestylde wenkbrauwen en prachtige volle wimpers die alle tranen van geluk weerstaan!

Bridal Calculator

Het Bridal Arrangement bestaat uit een TryOut (intakegesprek, proefkapsel & proefmake-up) en het verzorgen van de bruidsmake-up en het bruidskapsel op de dag van je bruiloft. Het arrangement is uit te breiden met behandelingen voor nagels, wimpers en wenkbrauwen. In de Bridal Calculator vind je alle mogelijkheden en tarieven.

Loading...

Locatie


Extra opties

Voor de bruidegom is het natuurlijk net zo belangrijk om goed voor dag te komen op zijn bruiloft. Speciaal voor hen zijn de GroomCare arrangementen ontwikkeld.


Haar + Make-up voor familie en vrienden

haar & make-up in de salon voor bruidsmeisjes

haar & make-up in de salon voor bruidsmeisjes

haar & make-up in de salon voor bruidsmeisjes

haar & make-up in de salon voor bruidsmeisjes


Uw Gegevens

0
* Required

Locatie’s

Locatie Haarlem

Houtplein 4
62012 DG Haarlem
Telefoon: 023-5511156

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 09:00 – 19:00
Woensdag 09:00 – 19:00
Donderdag 09:00 – 21:00
Vrijdag 09:00 – 19:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag gesloten

Locatie Amsterdam

van Baerlestraat 148
1071 BG Amsterdam
Telefoon: 020-6794120

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 10:00 – 19:00
Woensdag 10:00 – 19:00
Donderdag 10:00 – 21:00
Vrijdag 10:00 – 19:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag gesloten